header_image header_image header_image

Bedrijfsmatig aanbod

Poststraat Gorssel

Gorssel, Poststraat nieuwbouw. Uniek nieuwbouwproject in het hart van Gorssel, tussen het Nijverheidsplein en de Poststraat. Er worden 6 woningen gebouwd, allen met een eigen berging op eigen terrein en voor elke woning een parkeerplaats voor de deur. De woningen variëren tussen 422 en 469 m3 inhoud en hebben diverse opties waaruit kan worden gekozen. Momenteel wordt onderzocht of een slaapkamer met badkamer beneden kan worden gerealiseerd middels uitbouw. Prijs vanaf € 249.000,= v.o.n.

Meer informatie »

Sleumersteeg 4 a te Barchem

Barchem, Sleumersteeg 4a. Op schitterende locatie gelegen boerderij met aangebouwde geheel tot werkruimte verbouwde schuur. Het voorhuis van boerderij “Klein Beekman” is opgedeeld in twee woongedeelten waarvan de helft bij deze aangeboden woning met werkruimte behoort. Het tweede woongedeelte is bij te kopen. De verbouwde werkruimte is ook afzonderlijk te koop.

Meer informatie »

Bos Scheggertdijk Almen

Te koop onder Almen aan de Scheggertdijk, tussen de openbare weg en het Twenthekanaal een perceel bosgrond met matige houtopstand. Dit peceel si goed bereikbaar vanaf de verharde openbare weg.

Meer informatie »

Dorpsstraat 39 te Almen

te koop in het hart van het dorp Almen: woonhuis op ruime kavel grond met veel mogelijkheden. Deze woning is aangebouwd aan de voormalige bakkerij (later mosterdmakerij / slijterij) en heeft een volledig eigen ruime kavel in het hart van het dorp. De bestemming biedt veel mogelijkheden, o.a. winkel / bedrijf *VERKOCHT*

Meer informatie »

Scheggertdijk 82 Almen

te koop aan de Scheggertdijk te Almen een perceel bedrijfsterrein ca. 1.000 m2 met de mogelijkheid voor de bouw van een bedrijfswoning. De woning kan tegen de achterzijde worden gebouwd, met uitzicht over het Twenthekanaal. Geweldige ligging

Meer informatie »

Rondweg 18B Neede

te koop langs de rondweg in Neede een perceel bedrijfsterrein ca. 6630 m2 met de mogelijkheid voor de bouw van een bedrijfshal / verkoophal van 40 x 20 m. dit perceel ligt op een goede zichtlocatie langs de rondweg.

Meer informatie »

Bosgrond Hietkampsdijk

Te koop een perceel bosgrond, groot 3.27 hectare gelegen aan de zandweg Hietkampsdijk hoek Kuipersdwarsweg in de Kring van Dorth. Mooi rechthoekig perceel met hoofdzakelijk loofhout opstand.

Meer informatie »

Landbouwgrond Deventerweg

Te koop een perceel landbouwgrond (paardenweide) op korte afstand van het dorp Gorssel. Gunstige ligging met prima bereikbaarheid vanaf de openbare verharde weg (Kratonweg)

Meer informatie »

Laren, Molenveld 30

Laren, Molenveld 30. Bent u op zoek naar een combinatie tussen wonen en werken? Of heeft u een hobby waarbij een ruime hal welkom is? Welnu u heeft het gevonden! Aangeboden wordt deze prachtige ruime woning die niet alleen centraal, maar ook mooi in het groen gelegen is. Daarnaast staat een grote hal met vloeroppervlakte van 200 m˛ en met een hoogte van maar liefst 4,50 meter. Het geheel bevindt zich op een kleinschalig bedrijventerrein waar wonen en werken hand in hand gaan en waar kinderen meer dan welkom zijn.

Meer informatie »