header_image header_image header_image

Beuzelshoek 8 Laren

Laren (Gld), Beuzelshoek 8. Woonboerderij op een zeer rustig gelegen locatie nabij landgoed "Verwolde" en toch op een steenworp afstand van het dorp Laren. Deze vrijstaande onder architectuur verbouwde woonboerderij ligt op ca. 1 km van de dorpskern en op 5 minuten van de A1  temidden van weilanden met grazende koeien en ruime bosgebieden. Naast de boerderij staat een bijbehorende houten schuur.

Deze boerderij "Achterkamp" is in 1999 onder architectuur volledig verbouwd. Het betreft een karakteristieke boerderij, oorspronkelijk voorhuis met veestalling gedekt met pannen en riet, geheel gerenoveerd en gesoleerd en met een warme plavuizenvloer geheel voorzien van vloerverwarming. Indeling: entree, ruime hal, toilet, 2 slaapkamers, badkamer, speelkamer, bijkeuken met zijentree, keuken voorzien van inbouwapparatuur met aansluitend eetkamer en ruime living met zithoek, werkhoek, tv hoek en schuifpui naar het terras. Verdieping: overloop, ruime slaapkamer, master bedroom met open verbinding naar de badkamer met stoomdouche, ligbad en vaste wastafels, toilet en sauna. De woning wordt verwarmd door middel van centrale verwarming HR combi en de gehele begane grondvloer (m.u.v. de slaapkamers) is voorzien van plavuizen met vloerverwarming. De perceeloppervlakte bedraagt in totaal 1 hectare. Woonoppervlakte beneden: ca.220 m2. De inhoud van deze woonboerderij is maar liefst ca. 1200 m3

Een ideale plek voor de liefhebber van rust, ruimte, wandelen, fietsen etc. in de vrije natuur zonder de haast van de randstad.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. **VERKOCHT**


« terug naar overzicht