header_image header_image header_image

Buisweerdweg 10C te Laren

Laren (Gld), Buisweerdweg ong. - het nieuwe wonen op het platteland. De bouw is volop aan de gang en de woningen zijn onder de kap.
In het buitengebied van Laren (Gld) wordt een drie onder één kap woning gebouwd, waarvan deze tussenwoning met 500 m3 inhoud en de mogelijkheid van een nieuw te bouwen garage berging van 50 m2 op korte afstand. Dit ruim opgezette plan voor de nieuwbouw ligt op een steenworp afstand van de A1 en ligt op een open terrein met vrij uitzicht naar alle kanten.
Deze aangeboden woning betreft de middenwoning en heeft aan de voor- en achterzijden tuin.
De woningen worden op gebouwd in een mengvorm van traditioneel en systeembouw, voorzien van isolatie, houten kozijnen met isolerende beglazing, beschoten geïsoleerde kap gedekt met pannen.

Entree, hal, toilet, meterkast, vaste trap naar de verdieping, woonkamer met open keuken en berging / bijkeuken. Verdieping: overloop met 3 slaapkamers en badkamer.

Grondoppervlakte ca. 190 m2

Bij deze woning mag ( eventueel gezamenlijk) een berging worden gebouwd met een oppervlakte van ca. 75 m2 per woning.

Koopsom € 265.000,= kosten koper De kopers kosten bedragen € 6.000,= overdrachtsbelasting en notariskosten.

Zeer complete woning op ruim perceel voor deze aangeboden prijs. De bouw is volop aan de gang, dus als u wilt meepraten over de afbouw, waarbij de keus van afwerking, betegeling, sanitair etc nog helemaal kan worden bepaald. Het is ook mogelijk om het bouwplan aan uw wensen aan te passen, mits dit blijft passen binnen de kaders van het bouwplan. Nadere informatie hierover verstrekken wij u graag op kantoor.

Graag lichten wij dit bouwplan ter plaatse toe!


« terug naar overzicht