header_image header_image header_image

Buisweerdweg 10C te Laren

Laren (Gld), Buisweerdweg ong. - het nieuwe wonen op het platteland. De bouw is voltooid en de woningen zijn onder de kap.
In het buitengebied van Laren (Gld) is een drie onder één kap woning gebouwd, waarvan deze tussenwoning met 500 m3 inhoud en de mogelijkheid van een nieuw te bouwen garage berging van 50 m2 op korte afstand. Dit ruim opgezette plan voor de nieuwbouw ligt op een steenworp afstand van de A1 en ligt op een open terrein met vrij uitzicht naar alle kanten.
Deze aangeboden woning betreft de middenwoning en heeft aan de voor- en achterzijden tuin.
De woningen worden op gebouwd in een mengvorm van traditioneel en systeembouw, voorzien van isolatie, houten kozijnen met isolerende beglazing, beschoten geïsoleerde kap gedekt met pannen.

Entree, hal, toilet, meterkast, vaste trap naar de verdieping, woonkamer met open keuken en berging / bijkeuken. Verdieping: overloop met 3 slaapkamers en badkamer.

Grondoppervlakte ca. 422 m2

Bij deze woning mag een berging worden gebouwd.

Koopsom € 265.000,= .

Zeer complete woning op ruim perceel voor deze aangeboden prijs. De bouw is gereed, dus als u wilt meepraten over de afbouw is het nu tijd om in te stappen, waarbij de keus van afwerking, betegeling, sanitair etc nog helemaal kan worden bepaald.

Nadere informatie over deze woning verstrekken wij u graag op kantoor of ter plaatse bij de woning.

Graag lichten wij dit bouwplan ter plaatse toe! **VERKOCHT**


« terug naar overzicht