header_image header_image header_image

Buisweerdweg ong. 2 te Laren

Laren (Gld), Buisweerdweg ong. - het nieuwe wonen op het platteland. START BOUW MEDIO OKTOBER 2017
In het buitengebied van Laren (Gld) wordt een drie onder één kap woning gebouwd, waarvan deze tussenwoning met 500 m3 inhoud en de mogelijkheid van een nieuw te bouwen garage berging van 50 m2 op korte afstand. Dit ruim opgezette plan voor de nieuwbouw ligt op een steenworp afstand van de A1 en ligt op een open terrein met vrij uitzicht naar alle kanten.
Deze aangeboden woning betreft de middenwoning en heeft aan de voor- en achterzijden tuin.
Woning 1 (nog te koop) is een ruime hoekwoningen met een inhoud van 500 m3 met voor- zij- en achtertuin en de mogelijkheid van een bijgebouw van ca. 50 m2 en een aantalparkeerplaatsen op het gezamenlijke terrein.

De woningen worden op traditionele wijze gebouwd in spouwmuur, voorzien van isolatie, houten kozijnen met isolerende beglazing, beschoten geïsoleerde kap gedekt met pannen.

Entree, hal, toilet, meterkast, vaste trap naar de verdieping, woonkamer met open keuken en berging / bijkeuken. Verdieping: overloop met 3 slaapkamers en badkamer.

Grondoppervlakte ca. 360 m2

Bij deze woningen mag (gezamenlijk) een berging worden gebouwd met een oppervlakte van ca. 150 m2 waarin een ruime parkeerplaats en voldoende bergruimte aanwezig is.

Koopsom € 250.000,= kosten koper

Zeer complete woning op ruim perceel voor deze aangeboden prijs. Wij starten de bouw zo snel mogelijk op, zodat u ongeveer 6 maanden na de start uw nieuwe woning kunt betrekken. Het is ook mogelijk om het bouwplan aan uw wensen aan te passen, mits dit blijft passen binnen de voetprint waarop het bestemmingsplan is gewijzigd. Nadere informatie hierover verstrekken wij u graag op kantoor.

Graag lichten wij dit bouwplan ter plaatse toe!


« terug naar overzicht