header_image header_image header_image

Exelseweg 10b Laren (gld)

Laren - Lochem, In het prachtige buitengebied achter landgoed "Ampsen" ligt in alle stilte deze oude boerderij die geheel mag worden verbouwd tot "woonboerderij". Alle thans nog op het erf aanwezige stallen zullen worden gesloopt, zodat een wijds uitzicht naar de achterzijde ontstaat. De boerderij heeft een inhoud van ca. 1.000 m3 en door Braem architectuur is een schitterend ontwerp gemaakt voor ontwikkeling van deze boerderij.  Een zijvleugel van de boerderij wordt verwijderd zodat ruimte ontstaat naast de boerderij voor een nieuwe toegangsweg. Naast de nieuwe toegangsweg wordt op het "knooperf" een nieuwe vrijstaande woning gebouwd van ca. 600 m3 inhoud. Samen met de eigenaar van deze nieuw te bouwen woning mag een nieuwe schuur worden gebouwd met een oppervlakte van 75 m2. Ook hiervoor is een fraai architectonisch ontwerp gemaakt door Braem.
Het geheel is gelegen in het fraaie buitengebied van de gemeente Lochem waar rust en stilte trefwoorden zijn. Dit is voor liefhebbers van wonen in vrijheid een prachtige locatie met volop natuur in de directe omgeving.
U kunt genieten van de prachtige afwisselende bosgebieden met singels en weilanden met een open karakter.

Deze woonboerderij staat op een perceel eigen grond van ca. 3.000 m2 en heeft een gezamenlijke inrit met aansluitend parkeerplaatsen.

Indien gewenst kan er veel aan het ontwerp naar uw wensen worden aangepast. **VERKOCHT**


« terug naar overzicht