header_image header_image header_image

Hazewinkelsdijk 6 te Harfsen

Harfsen, Hazewinkelsdijk 6 (gelegen op de hoek Broekstraat-Hazewinkelsdijk) is een nieuwe T-boerderij gebouwd. In het dwarse voorhuis zijn 2 woningen gerealiseerd beiden met een inhoud van 500 m3 en een op korte afstand staande garage/berging met carport van ca. 50 m2.
De woningen worden ontsloten middels een gezamenlijk erf met parkeerplaats en ruime verharding.
Indeling: entree, toilet, meterkast, vaste trap naar de verdieping, cv kast, woonkamer met half open keuken, slaapkamer met aansluitend badkamer met douche, toilet en vaste wastafels, provisieruimte en bijkeuken met entree.
Verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamer, badkamer met ligbad, douche, toilet en vaste wastafel.
Op het verharde terrein naast de woning is voldoende parkeergelegenheid voor bewoners en gasten.
De 2 woningen in het voorhuis zijn identiek qua bouw en hiervan is één woning verkocht. Alle woningen hebben prachtig vrij uitzicht over de agrarische omgeving.
In de omgeving is volop bos, wandel- en fietsgebied.
Bij de woningen is meer grond te kopen, direct aansluitend gelegen en eventueel met stalmogelijkheid.

De inhoud van de voorste woningen langs de Hazewinkelsdijk bedraagt ca. 500 m3 en hebben een woonoppervlakte van 140 m2. De woningen staan op een ruim perceel grond van ca. 600 m2- 1500 m2 en alle 3 woningen hebben een gezamenlijk verhard terrein met parkeerplaats. voor iedere woning is een ruime tuin beschikbaar, die eventueel is uit te breiden.

Er is nog gelegenheid om eigen wensen te verwerken in de afbouw van de woning.

De koopprijs van de voorste woning (de helft van het voorhuis) bij casco oplevering bedraagt € 250.000,= k.k. exclusief garage / berging, maar het is ook mogelijk om in overleg de woning naar uw eigen wensen te laten afbouwen tegen een all in prijs. We gaan dan met de aannemer, eigenaar en koper aan tafel om te bezien in hoeverre wensen kunnen worden gerealiseerd en tegen welke prijs. Voor normale afbouw is door de aannemer een calculatie gemaakt op basis van reële prijzen. Deze calculatie is op kantoor aanwezig ter bespreking.

Nadere informatie wordt u graag verstrekt. **VERKOCHT**


« terug naar overzicht