header_image header_image header_image

Hooislagen 1 Lochem

Waar kunt u in Nederland nog stil en vrij wonen?? Ruimte, Rust, Vrijheid allemaal ruim voorradig op deze unieke locatie pal achter landgoed "Ampsen" waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, paardrijden etc. etc.

Wij mogen deze vrijstaande rietgedekte woning met aanleunwoning of appartement in de schuur aanbieden aan de echte liefhebber van buitenwonen.

Indeling: entree, hal met vaste trap, toilet, slaapkamer met aansluitende badkamer, kantoor, ruime woonkamer met eethoek, aansluitend gesloten keuken en bijkeuken met achterentree. Verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers en berging.

Achter de woning staat een grote schuur, waarin een volledige woning is gerealiseerd: entree, keuken, woonkamer, badkamer, toilet en slaapkamer. In het achtergedeelte van de schuur staan 3 paardenboxen en is voldoende ruimte voor opslag van hooi etc.

Op het erf staat een ruime dubbele garage met berging, in steen gedekt met pannen. De schuurwoning is zeer geschikt als kangoeroewoning, of kan worden omgezet naar B&B voorziening. De unieke locatie achter landgoed Ampsen met volop uitrijdmogelijkheden maakt dit tot een geschikt object voor paardenlief- hebbers of natuurvrienden die willen wandelen of fietsen.

**VERKOCHT**

 


« terug naar overzicht