header_image header_image header_image

Jufferdijk 2 te Harfsen

Vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen op rustige plek aan afgesloten zandweg op een steenworp afstand van het dorp Harfsen met alle benodigde voorzieningen.
Indeling: entree, ruime hal met toilet, opkamer met kelder, badkamer met ligbad, douche en vaste wastafel, aansluitend de ouder slaapkamer, ruime woonkamer met inbouwhaard, half open keuken voorzien van inbouwapparatuur, kantoor, bijkeuken met wasmachine aansluiting en zij-entree en een stukje obnverbouwd achterhuis als berging.
Verdieping: overloop, 4 ruime slaapkamers en badkamer met douche, toilet en wastafel.
Vanuit een slaapkamer kan de bergzolder (over de hele woning) worden bereikt via een vlizotrap.
Naast de woonboerderij staat een ruime schuur (11.5 x 6.5 m.) geschikt te maken als gastenverblijf of paardenstal. Achter de boerderij staan 2 schuren (steen en hout met damwand profielplaat) voor veestalling en berging van machines of werktuigen.
Rond de boerderij is een ruim perceel eigen grond gelegen, met weiland en bouwland, 2.53.90 hectare.
Deze woonboerderij is zeer fraai gelegen in het buitengebied op de mooiste plek van Harfsen, nabij bosgebied aan een niet doorgaande zandweg (altijd goed bereidbaar). Harfsen biedt alle benodigde voorzieningen, zoals een supermarkt, basisschool, openbaar vervoer, restaurant, etc. etc.
Deze woonboerderij is op korte termijn beschikbaar.

De verkoper is bereid om uw woning onder bepaalde voorwaarden in te ruilen op deze woning. **VERKOCHT** VERKOCHT**


« terug naar overzicht