header_image header_image header_image

Laren, Molenveld 30

Laren, Molenveld 30

Bent u op zoek naar een combinatie tussen wonen en werken? Of heeft u een hobby waarbij een ruime hal welkom is? Welnu u heeft het gevonden! Aangeboden wordt deze prachtige ruime woning die niet alleen centraal, maar ook mooi in het groen gelegen is. Daarnaast staat een grote hal met vloeroppervlakte van 200 m² en met een hoogte van maar liefst 4,50 meter. Het geheel bevindt zich op een kleinschalig bedrijventerrein waar wonen en werken hand in hand gaan en waar kinderen meer dan welkom zijn.

Buitentour: De locatie is via de rondweg uitstekend bereikbaar. Het centrum van het gemoedelijke Laren bevindt zich op loopafstand, het winkelbestand is van een hoogstaand niveau en de scholen zijn er prima. Het bedrijventerrein kent een goede melange van vrijstaande woningen met daarnaast werkplekken en lichte industrie. De bewoners wonen en werken er met veel plezier. Het riante woonhuis wordt omzoomd met mooie bosschages waardoor privacy gewaarborgd is. In de tuin kunnen kinderen naar hartelust spelen. Trampoline springen of desgewenst een zwembad plaatsen? Het kan hier allemaal! Achter de bedrijfshal bevindt zich een moestuintje. Hal: een eikenhouten overkapping zorgt er voor dat u droog overkomt Vanwege de behoorlijk omvang en hoogte van deze hal is deze multifunctioneel in gebruik. Gezien de hoogte van 4.50 meter zou er een brug in passen. De elektrische bedienbare sectionaaldeur maakt het mogelijk dat hoge voertuigen en/of voorwerpen prima naar binnen kunnen. De hal kent een goede isolatiewaarde, is op meerdere plekken voorzien van krachtstroomaansluitingen en wordt middels een gasheater verwarmd. Op de vliering is extra bergruimte gecreëerd. Een deel van de hal is in gebruik als berging van de woning en beschikt over een toiletunit.

Woning: is vanuit de hal overdekt bereikbaar Binnenkomen gaat hier, zoals het bij dit type object behoort, via de achterdeur. In het voorportaal is een uitstortgootsteen aanwezig waar de handen gewassen kunnen worden. De wasmachine staat ernaast, wat op zich praktisch is. Ook is er een garderobe aanwezig. Vervolgens de fantastische woonkeuken met aangebouwde serre. Een heerlijke plek om te zijn en waar je mooi zicht op de tuin hebt. In de winterdag worden de voeten lekker verwarmt door de vloerverwarming en in de zomer kun je na het wegschuiven van de schuifpui makkelijk de tuin inlopen. De inbouwkeuken heeft een hoekopstelling en is van alle comfort voorzien. Bovendien is er zelfs ruimte voor een Amerikaanse koelkast. De living is ruim en heeft veel vensters waardoor je ook hier een mooi uitzicht op de groene woonomgeving hebt. De openhaard brengt op koude dagen aangename warmte en gezelligheid. De fraaie houtenvloer verhoogt de sfeer. De voordeur is in delen te openen en geeft toegang tot de hal, het toilet, de ruime kelder en een kamer die bij uitstek geschikt is om als kantoor in te richten. Ook is het mogelijk om deze ruimte als slaapkamer op de begane grond te benutten. Verdieping: Royale overloop met daglichtvenster. Aan de rechter zijde bevinden zich 2 volwaardige slaapkamers. Daarnaast bevindt zich een multifunctionele ruimte welke over zeer veel vensters beschikt. Een prima ruimte voor uw hobby’s. Een atelier zou hier prima passen, maar zou ook uitstekend als een extra slaapkamer kunnen dienen. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de vorstelijke masterbedroom die voorzien is van een hele diepe inbouwkast waar lekker veel kleding in past. De ruime badkamer voorziet in een design radiator, wastafelmeubel, 2e toilet, douchehoek en ligbad. Vloerverwarming zorgt voor behaaglijke warmte. Via de overloop is de op de bovengelegen verdieping gesitueerde bergvliering toegankelijk.

Bijzonderheden:

- Ideale maar ook betaalbare combinatie voor wonen en werken op één plek! **VERKOCHT**

- Rondom het perceel bevinden zich voldoende parkeerplaatsen.

- Terrein is goed toegankelijk voor grote voertuigen.

- Ondergrond van de prima geïsoleerde hal is voorzien van een vloeistofdichte vloer.

- Tuin en serre zijn op het zonnige zuiden gelegen.

- De keuken en comfortabele serre zijn voorzien van plavuizen en vloerverwarming.

- Het object bevindt zich nabij de vernieuwde rondweg en is derhalve centraal gelegen.

- Bouwjaar 1997, perceel 2200 m², inhoud ca. 575 m³, woonoppervlakte ± 137 m².


« terug naar overzicht