header_image header_image header_image

Lindenbergsdijk 1 b te Laren

Aan de Lindenbergsdijk 1 te Laren (GLD) op tien minuten fietsen van het dorp Laren zijn in het voorjaar van 2012 drie nieuwe woningen gebouwd. De woningen zijn geschakeld in één gebouw in de vorm van een T-boerderij. In het voorhuis zijn twee woningen gerealiseerd en in het achterhuis één. Het voorhuis en het achterhuis zijn met elkaar verbonden door een overkapping, waaronder de voor- en achterdeuren van de drie woningen liggen. Een makkelijke ruimte voor laden en lossen (droog).

Het achterhuis en één woning in het voorhuis zijn reeds verkocht. De woning aan de linkerzijde van het voorhuis, van de Lindenbergsdijk gezien, is nog te koop. De woning is opgeleverd in juni 2012 en kent de volgende indeling:
Begane grond: entree, hal met toiletruimte, cv ruimte, meterkast en ruimte voor vaste trap naar de verdieping, ruime woonkamer met open keuken en aan de voorzijde en zijkant openslaande deuren naar de tuin, slaapkamer met aansluitend badkamer met ruimte voor douche, toilet en vaste wastafel en een bijkeuken met entree en kast onder de trap.

Eerste verdieping: overloop met ruime gangkast, drie slaapkamers met luikjes in de knieschotten voor opbergruimte achter de schuine kant en een badkamer met ruimte voor ligbad, douche, toilet en vaste wastafel.
Tweede verdieping: lage zolder welke via een luik te bereiken is.

De woning is voorzien van het volgende installatiewerk.

Gasinstallatie: de keuken heeft een gasaansluiting. Verwarmingsinstallatie: In de cv ruimte op de benedenverdieping is een Nefit HR Topline combiketel geplaatst en aangesloten. De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming en de eerste verdieping van radiatoren.  Mechanische ventilatie: de woning is voorzien van centrale afzuiging, hiertoe is in de gangkast op de eerste verdieping een Itho Ecofan 2 ventilatie unit geplaatst.
Elektrotechnische installatie: geheel gereed, waaronder lichtschakelaars, wandcontactdozen, deurbel en stroom voor buitenverlichting.

Waterinstallatie: de waterinstallatie is zoveel mogelijk voorbereid, dit houdt in dat in de keuken, bijkeuken, badkamers en toilet in de hal de aansluitingen voor water zover gereed zijn dat kranen kunnen worden aangesloten. Dit geldt ook voor de binnenriolering. 

De woning heeft vrij uitzicht over de omliggende weilanden en is gelegen op een ruime kavel eigen grond. Op het perceel is een bijgebouw gerealiseerd met daarin voor iedere woning een eigen garage/berging. Daarnaast beschikt iedere woning over twee parkeerplaatsen.
De woning aan de Lindenbergsdijk 1b is te koop voor een prijs van € 335.000,- kosten koper. Deze prijs is inclusief het hiervoor vermelde installatiewerk, de garage en twee parkeerplaatsen. De woning is casco opgeleverd, waardoor de koper zelf nog de inrichting van de woning, zoals keuken, sanitair, tegels en trap naar de eerste verdieping, kan bepalen.

Inhoud woning: 500 m³.

Woonoppervlakte: 145 m².

Perceeloppervlakte: 658 m².

Externe bergruimte: 12 m².

Prijs € 335.000,00 k.k. **VERKOCHT**VERKOCHT**VERKOCHT**


« terug naar overzicht