header_image header_image header_image

Lochemseweg 110 te Harfsen

Zeer fraai uitgebouwde hoekwoning, met carport, gelegen aan de verbindingsweg Lochem- Deventer. Deze hoekwoning is gelegen aan de rand van het dorp en heeft een mooie ruime besloten tuin op het Zuiden, grenzend aan een perceeltje bos.
Indeling: entree met garderobe, meterkast en vaste trap naar de verdieping, woonkamer (doorzon) met parketvloer en gaskachel, aanbouw met moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur (vaatwasser, koelkast, gaskoken, oven, magnetron, afzuiginstallatie) en ruime eet- en zithoek, zijentree met toilet en toegang tot de kelder, bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en wasdroger en een stukje inpandige berging. Verdieping: overloop. ietwat gedateerde badkamer met ligbad, douche en toilet, 2 slaapkamers (de hoofdslaapkamer heeft een ruim balkon) en kantoor of extra slaapkamer.
Op de tweede verdieping (bereikbaar via een vaste trap) is een extra kamer gerealiseerd met grote dakkapel vanuit de nok.

Achter de woning ligt een mooie besloten tuin met terras, gazon en vijver. De tuin is tussen de woning en de achter gelegen schuur met carport, afgeschermd door een schutting en natuurlijke erfafscheiding.
Aan de Westzijde van de tuin ligt een bosperceel.

Woonoppervlakte ca. 135 m2
Perceelsoppervlakte 567 m2
Inhoud ca. 440 m3
Deze woning ligt in de nabijheid van alle dorpsvoorzieningen en biedt de mogelijkheid direct het buitengebied in te wandelen, fietsen, rijden etc. **VERKOCHT**

 


« terug naar overzicht