header_image header_image header_image

Ooldselaan 28 Laren (Gld)


Laren (Gld), Ooldselaan 28. Als u een woning zoekt waar niet is bespaard op kwaliteit dan beveel ik u deze woning van harte aan.

Als u van van luxe houdt en vrij wilt wonen op slechts 3 autominuten vanaf de A1 is dit uw kans. Op deze fraaie locatie in het buitengebied mogen wij deze vrijstaande woning met dubbele garage / berging op ruime kavel met fraai aangelegde tuin aanbieden.

De woning is onder architectuur gebouwd in 2005  in spouwmuur, hard houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing en gedekt met pannen op een beschoten geïsoleerde kap.  De hele woning is op TOPNIVEAU afgewerkt, optimaal geïsoleerd en ligt schitterend vrij op slechts enkele autominuten van de oprit naar de A1. 

Indeling: entree, hal met vaste trap, toilet, meterkast en garderobe, gesloten ruime woonkeuken voorzien van moderne inbouwapparatuur met dubbele open slaande deuren naar de woonkamer met houtkachel en bijkeuken met achterentree.  Onder de gehele woning is een kelder voorzien van een gecoate vloer. In de kelder is een ruime speelkamer, kantoor met dubbele opstelling en kastenwand, berging en provisieruimte. Verdieping: overloop, ruime ouder slaapkamer met inloopkast, 3 kinderkamers en badkamer met douche, ligbad en dubbele vaste wastafel. 

De woonkamer en keuken zijn voorzien van plavuizen vloer, in de bijkeuken en de hal (doorlopend in het toilet) is een origineel gestorte terrazzovloer. De gehele beganegrondvloer en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming. De gehele verdiepingvloer is voorzien van laminaatvloer.

Rondom de woning is een fraaie tuin aangelegd met een ruim grasgazon alles geheel voorzien van hekwerk met gaas en aan de voorzijde voorzien van sierhekwerk met elektrisch bedienbare toegangspoort.

Naast de woning is een ruime dubbele garage met betonnen zoldervloer (hobbyruimte). De gehele ruimte kan worden verwarmd en is geïsoleerd. Van de garage berging kan een logeerruimte worden gemaakt, alle voorzieningen hiervoor zijn aanwezig.
Perceeloppervlakte: 4200 m2.

Woonoppervlakte: ca.174 m2.
De inhoud van de woning is ca. 640 m3 exclusief kelder.


« terug naar overzicht