header_image header_image header_image

Rijsseltweg 10 te Eefde

Eefde, Rijsseltweg 10. Op rustige locatie gelegen vrijstaande villa met garage, volledig onderkelderde schuur, zwembad, blokhut met pergola en zitje, schuurtje op ondergrond en omliggend bos.
Deze semi-bungalow is in 1971 gebouwd.

Indeling: entree, hal, toilet, garderobe, moderne keuken voorzien van inbouw en eethoek, grote slaapkamer met aansluitend badkamer met douche, toilet en vaste wastafel, kantoor, ruime woonkamer in L-vorm met inbouwhaard en bijkeuken met achterentree.
Verdieping: overloop, 2 slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet, werkkamer met balkon en zolderberging (evt. derde slaapkamer).
De woning wordt verwarmd door middel van centrale verwarming (hete lucht) HR aardgas.
De garage met een berging naast de woning meet 9,20 m x 4,45 m.
Op het terrein is voorts een schuur 6 x 5 m. gebouwd in spouwmuur met volledige onderkeldering en gedekt met pannen v.v. elektrisch en cv. Aansluitend aan het zwembad (voorzien van zuivering) is een pergola gerealiseerd met zitje en blokhut vrijwel geheel verscholen in het groen.
Het perceel van ruim 1 hectare groot bestaat grotendeels uit bos en heeft een eigen achteringang vanaf de Quatre brasweg. De hoofdingang is vanaf de Rijsseltweg met een eigen weg rond de woning en garage.
Een woning met een unieke ligging voor de echte liefhebber van buitenleven met alle voorzieningen in de directe omgeving, zoals sportverenigingen, scholen, manege, tenniscomplex etc. etc.

**VERKOCHT**


« terug naar overzicht