header_image header_image header_image

Sleumersteeg 4 a te Barchem

Barchem, Sleumersteeg 4a. Op schitterende locatie gelegen boerderij met aangebouwde geheel tot werkruimte verbouwde schuur. Deze werkruimte mag geheel worden gebruikt als woning, onder de voorwaarde dat de huidige woning wordt veranderd naar werkruimte c.q. kantoor.
Het voorhuis van boerderij “Klein Beekman” is opgedeeld in twee woongedeelten waarvan de helft bij deze aangeboden woning met werkruimte behoort.
Indeling: entree, hal, toilet, berging, keuken en woonkamer. Verdieping: overloop, 2 slaapkamers, berging en badkamer met douche en toilet.
De woning is via een tussenlid verbonden met het achterhuis, waarin beneden een grote ontvangstruimte is met keuken, op de verdieping zijn 2 pensionkamers met toilet en douche.
De aangebouwde schuur is in 2005 geheel verbouwd tot bedrijfsruimte en is daarbij volledig voorzien van ïsolatie.
Indeling: badkamer met douche, sauna, wasmachine en -droger, toiletgroep, behandelkamer, 2 ruime pensionkamers met sanitair en conferentiezaal.
Verdieping: overloop, 2 pensionkamers met sanitair, kantoor en bibliotheek. inhoud ca. 830 m3.
Verder zijn op het erf aanwezig een ruime schuur met 3 paardenboxen en ruimte voor voeropslag, paddock, rijbak 40 x 20 m. en een ruime garage met berging.
Aan de overzijde van de weg is een ruime parkeerplaats (verhard) met jeu de boulle baan netjes omzoomd door groen.
Dit object heeft veel mogelijkheden, zowel recreatief als voor een aan huis gebonden beroep. Nu tegen zeer scherpe prijs te koop.

Het tweede woongedeelte in het voorhuis is bij het geheel te betrekken en kan indien gewenst worden bijgekocht.

Het bedrijfsmatige mag van de gemeente Lochem geheel worden verbouwd tot woonhuis als het oorspronkelijke voorhuis wordt bestemd als werkruimte of kantoor.

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. *VERKOCHT**


« terug naar overzicht