header_image header_image header_image

Sportparkweg 14 H106

Laren (Gld), Sportparkweg 14 huisje 106. Aan een rustige weg op ca. 800 meter van de winkelvoorzieningen gelegen kleinschalig recreatiepark. Het recreatiechalet is gelegen op een perceel eigen grond van 445 m2, met een eigen entree vanaf de Bremweg (zandweg aan de achterzijde). Het chalet heeft een vloeroppervlakte van 72 m2 met op de Zuidzijde een overdekte zitplek.

Indeling: entree, toilet, lichte woonkamer met uitzicht op de vijverpartij, met erker en openslaande terrasdeuren, open keuken voorzien van moderne inbouwapparatuur, 2 slaapkamers, badkamer, douche, designradiator en vaste wastafel.

Het chalet is gelegen aan een vijverpartij met grasgazon waaronheen een centrale weg loopt.

Vrijstaande geïsoleerde berging met cv installatie (en radiator), wasmachine aansluiting en voorzien van canexel gevelbekleding (onderhoudsvrij).

Kenmerken van het chalet: Bouwjaar 2004, inhoud ca. 220 m3 woonoppervlakte ca. 72 m2. Deze bungalow is compleet gestoffeerd en gemeubileerd. Dit recreatiechalet ligt met de achterzijde aan de buitenrand, met eigen afsluitbare ingang aan de Bremweg. Het dorp Laren ligt binnen 1 kilometer van het park en de A1 is bereikbaar in ca. 5 autominuten.

Vraag vrijblijvend informatie! ***VERKOCHT***


« terug naar overzicht