header_image header_image header_image

Sportparkweg 14 H108

Laren (Gld), Sportparkweg 14 huisje 106. Aan een rustige weg op ca. 800 meter van de winkelvoorzieningen gelegen kleinschalig recreatiepark. Het recreatiechalet is gelegen op een perceel eigen grond van 325 m2, met een eigen parkeerplaats naast het chalet. Het chalet heeft een vloeroppervlakte van 52 m2 met op de Zuidzijde een fijn terras. Dit chalet is volledig gemeubileerd en alles om hier te kunnen wonen is aanwezig, inclusief dekbed en lakens, bestek, etc. etc.

Indeling: entree, toilet, lichte woonkamer met uitzicht op de vijverpartij, met erker en openslaande terrasdeuren, open keuken voorzien van moderne inbouwapparatuur, 2 slaapkamers, badkamer, douche, designradiator en vaste wastafel. De woonkamer en slaapkamer zijn voorzien van een airco-installatie.

Het chalet is gelegen aan een vijverpartij met grasgazon waaronheen een centrale weg loopt.

Vrijstaande berging voor fietsen of tuinmeubilair.

Kenmerken van het chalet: Bouwjaar 2006, inhoud ca. 180 m3 woonoppervlakte ca. 52 m2. Deze bungalow is compleet gestoffeerd en gemeubileerd. Dit recreatiechalet ligt met de achterzijde aan de buitenrand, aansluitend aan een groenrand tussen het sportpark en het recreatiepark. Het dorp Laren ligt binnen 1 kilometer van het park en de A1 is bereikbaar op ca. 10 autominuten.

Vraag vrijblijvend informatie! VERHUURD**VERHUURD**VERHUURD**


« terug naar overzicht