header_image header_image header_image

Oerdijk 133

Op een fijne locatie aan de rand van het dorp met uitzicht over de weilanden gelegen benedenwoning met veel woongenot. Deze benedenwoning heeft een woonoppervlakte van ca. 200 m2 op de begane grondvloer

Indeling: entree, kantoor, toilet met fontein, ruime woonkamer, geheel tuingericht met gebogen raampartij, open keuken voorzien van moderne inbouwapparatuur, aansluitend gelegen terras met overdekte zithoek, slaapkamer met aansluitend badkamer met ligbad, douche, toilet en vaste wastafel, kleedkamer, logeerkamer met aansluitend badkamer met douche en toilet, wasruimte, bijkeuken en inpandige garage met centraal afzuigsysteem en cv. Op het dak van het naastgelegen bijgebouw liggen ca. 50 m2 zonnepanelen.

Verdieping: op de verdieping zijn twee appartementen gerealiseerd. App. 1: overloop met eigen entree, woonkamer in combinatie met keuken, slaapkamer met aansluitend badkamer, met bad, douche, toilet en vaste wastafel en 2de slaapkamer. in totaal ca. 80 m2 groot. App. 2: overloop met eigen entree, gecombineerde woonkamer met keuken, kastruimte, slaapkamer met aansluitend badkamer met douche, toilet en portaal naar het balkon 12 m2. Dit kleinste appartement is ca. 60 m2 groot. De tuin is fraai aangelegd en completeert deze fraaie woning met volledig vrij uitzicht naar het westen en het noorden. Er wordt gewerkt aan een splitsing naar 3 appartementen.

De woning beschikt over een energielabel A, de appartementen hebben energielabel C.

Nadere informatie wordt u op aanvraag graag verstrekt.

 


« terug naar overzicht