header_image header_image header_image

Broekstraat 21 Harfsen


ROYALE WOONBOERDERIJ MET PAARDENSTALLEN! Uniek gelegen woonboerderij in het prachtige buitengebied tussen Laren, Harfsen en Almen. Deze royale woning is luxe afgewerkt en heeft een diversiteit aan bijgebouwen waaronder een ruime carport voor 3 auto’s, paardenstallen met rijbak en weiland, terras met vijver, sauna en buitendouche. Van alle gemakken voorzien! Deze woonboerderij biedt een ongekend royaal woongenot door haar grootte, meer dan 2 hectare oppervlakte en veel natuur (bos) in de directe omgeving. De toegang met fraaie, elektrische poorten naar de boerderij is mogelijk via de Harfsensesteeg en de Broekstraat, u kunt kiezen. Kortom, dit voelt als echt thuis komen! Via lange oprijlaan te bereiken royaal perceel met carport waar maar liefst 3(!) auto’s droog kunnen staan, schuur, tuin en ver uitzicht over het weiland. Paardenstallen, rijbak en weiland. Aan de achterzijde van de boerderij is een ruime veranda gerealiseerd voorzien van plavuizen, houtkachel en uitkijk op de vijver.

Indeling Begane grond: entree, ruim kantoor met magazijn en spreekruimte. Ruime bijkeuken, woonkeuken met inbouwapparatuur, hal, zeer ruime woonkamer, zithoek en 2e zithoek / leesruimte met onder de opkamer een wijnkelder. Hal met toilet en entree. 1e verdieping: overloop met balustrade, overloop met drie ruime slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel.

Boven het voorhuis zijn twee grote slaapkamers, waarvan één met jacuzzi en een ruime badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet. 2e verdieping: via vlizotrap te bereiken bergzolder. Boven het achterhuis zijn 4 slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Het acherhuis is voor gasten afzonderlijk te gebruiken. Bouwperiode: 1906 - 1930. Perceel: 20.095 m². Inhoud: ca. 1.500 m³. Woonoppervlakte: ca. 424 m². Verwarming: HR-CV ketel. Dak en glasisolatie. Energielabel: G (voorlopig).

De locatie is ook heel geschikt voor paardenliefhebbers. Er is ruim 1.5 hectare beschikbaar voor de paarden; weiland, rijdbak en stalling met in de nabije omgeving leuk uitrijgebied.

Deze woonboerderij biedt volop privacy door z'n ligging en grondoppervlakte en met twee eigen opritten. **VERKOCHT**


« terug naar overzicht