header_image header_image header_image

Exelseweg 10a Laren (gld)

Nu flink in prijs verlaagd!!! Deze ruime bouwkavel van ca. 1500 m2 ligt op een schitterende locatie schuin achter Landgoed Ampsen.
Het betreft een bouwkavel waarop een vrijstaande woning met schuur mag worden gebouwd. Het bouwplan, ontwikkeld door "Braem architecten", is goedgekeurd zodat een woning kan worden gerealiseerd met een inhoud van 598 m3 waarvan de indeling nog volledig kan worden gewijzigd.
Indeling: entree, hal met garderobe, meterkast, toilet en trapkast, zeer grote keuken/woonkamer met eethoek van 64m2 , slaapkamer met aansluitend een inloopkast en een badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele vaste wastafel en bijkeuken.
Verdieping: overloop, kantoor, toilet, 2 slaapkamers, waarvan 1 zeer ruime en een badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele vaste wastafel.
Het erf, een zogenaamd "knooperf" wordt ontsloten door een gezamenlijke inrit met de naastgelegen woonboerderij en heeft op een stukje gezamenlijk erf een aantal parkeerplaatsen en een gezamenlijke oprit naar de garage / berging. De aanplant rondom het terrein is uitgewerkt door "het onderholt" en is passend in het omliggende landschap. ook voor deze landschappelijke inpassing is vergunning verleend door de gemeente Lochem en dit is nader uitgewerkt in het bestemmingsplan ter plaatse.

**verkocht **


« terug naar overzicht