header_image header_image header_image

Mussenberg 2 Laren

Mussenberg 2 Laren (Gld). Op deze geweldige locatie kunt u deze oude boerderij (gemeentelijk monument) kopen met de mogelijkheid om zelf een vrijstaande woning bij te bouwen middels sloop van de nog bestaande bijgebouwen. Deze zeer fraaie plek in het buitengebied van Laren op een rustige locatie 2,5 kilometer buiten het dorp biedt u de zeer gewenste rust en ligt niet zo afgelegen dat u zich eenzaam voelt. De ligging is echt heel rustig en er zijn buren op ruime afstand tot deze woning. De Mussenberg is een smalle verharde landweg waar alleen plaatselijk verkeer overheen komt.

Met de reeds gesloopte opstallen, ca. 550 m2 en de nog aanwezige stallen (ruim 600 m2) voldoet u ruimschoots aan de benodigde oppervlakte om in aanmerking te komen voor een bouwrecht. Wij bieden locatie aan op een ruim perceel van 60 are, maar u kunt hier naar eigen wens aanliggende grond bijkopen tot een maximale oppervlakte van 6.60 hectare. Het achterhuis, de muren en het dak verkeren in een goede staat van onderhoud. Het voorhuis dient grondiog te worden aangepakt. Mits u de voorgevel in de zelfde staat houdt is dit binnen de gemeentelijke monumentenverordening toegestaan. Uiteraard kunnen wij u behulpzaam zijn bij de benodigdevergunningen.

Indeling woonhuis: entree, bijkeuken, gang met toilet, vaste trap en doorgang naar het voorhuis, keuken, eethoek en woonkamer, voorhuis met woonkamer, kelder met opkamer, slaapkamer, bijkeuken, toilet en badkamer met bad, douche en vaste wastafel, aangebouwd kookhuis met keuken en zitkamertje.

Verdieping: overloop, ruime slaapkamer met kastenwand, kleine kamer en badkamer met douche, toilet en vaste wastafel.

Graag wordt u op aanvraag nadere informatie verschaft. **Verkocht**


« terug naar overzicht